Zonen van Hippokrates

Taal
Dutch
Type
Hardback
Uitgever
Emryss Publishers
5+ Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 25,00

Ingenieur Ronald van Vierzen verdiept zich in de materie gezondheid

Afgestudeerd aan de TU in Delft werkt hij als chip designer in de Hi-tech industrie.
Tijdens zijn loopbaan kreeg hij klachten, die binnen de reguliere geneeskunde niet genezen konden worden. Uiteindelijk kwam hij in contact met een klassiek homeopaat, die hem wel van zijn klachten genas.
Brief aan Vereniging tegen Kwakzalverij mondde uit in een grondige studie naar de uitgangspunten van de reguliere geneeskunde en de klassieke homeopathie.

Ronald laat zijn licht schijnen op onderwerpen als de werkelijke oorzaken van besmetting, de feitelijke bescherming die vaccinatie biedt, de wijze waarop medische statistieken worden genterpreteerd, de genezende werking van homeopatische remedies, om enkele te noemen .

Ziekte symtomen zijn de uiterlijke verschijnselen van ons imuunsysteem tegen een ziekte verwekker om zijn oorspronkelijke balans te hervinden.
Genezen is het oplossen van de oorzaak, niet het wegnemen van de ziektesymtomen.

Een schat aan bronvermelding maakt dit boek tot een gedegen naslagwerk voor een ieder die genezing (Genesis = terug naar de bron) serieus neemt.

Eindelijk een boek dat de ploblemen rond vaccinatie nu eens vanuit een brede basis aanpakt.
De Zonen van Hippokrates is prettig leesbaar en zelfs bij de scherpe kritiek die de schrijver op de reguliere medische wereld heeft, worden ook de positieve kanten ervan belicht
Sylvia Ankum, Nederlandse Vereinging Kritisch prikken.

De onthullingen in dit boek branden de lezer zacht omdat hij of zij steeds meer afscheid moet nemen van een al te gemakkelijk geloof in de goden van deze tijd: de wetenschappelijke autoriteiten.
Henk Gerbrands,Stichting Kore.

Iedereen moet voor zichzelf uitmaken met wat voor klachten je naar wat voor genezer gaat. Met de oorklachten van je kinderen naar de homeopaat en je rugklachten naar je reguliere arts. Doet je het andersom is het ook goed. Maak in ieder geval je bewuste keuze. Dit boek is een waardevolle bron.
Peter Rasking, Standaard Boekhandel.

Er bestaan veel misverstanden en ontwetendheid wat homeopathie nu precies is en kan betekenen voor de zieke mens. Dit boek kan u verder helpen.
Jacues van Dam, Provinciale Zeeuwse Courant .

Meer informatie
ISBN 9789076189161
Auteur Ronald M. van Vierzen
Type Hardback
Taal Dutch
Pagina's 359
Uitgever Emryss Publishers