OpleidingsCentrum Klassieke Homeopathie

OpleidingsCentrum Klassieke Homeopathie

Het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie is een moderne opleiding die efficiënt en praktijkgericht opleidt tot klassiek homeopaat. Je leert op onze opleiding alle kneepjes van het vak zodat je als je je diploma hebt behaald, direct aan de slag kunt. Unieke kenmerken van onze opleiding zijn onder andere:

  • Praktijkgericht - Je begint direct in leerjaar 1 met een afgeslankte vorm van casuïstiek uitwerken. Tevens is de gehele opleiding gericht om je dingen te leren die in de praktijk daadwerkelijk werken.
  • Beproefde methoden - Je leert op onze opleiding een systeem dat zijn waarde in de afgelopen 200 jaar aangetoond heeft en dat flexibel, logisch en praktisch is. Geen experimentele methoden die redelijk recent bedacht zijn door individuen maar betrouwbare methoden. Tevens hanteren we in de gehele opleiding één methode zodat je niet bij elke docent of leerjaar een andere methode hoeft te leren. Dit uit zich ook doordat je bijvoorbeeld stage loopt bij iemand die dezelfde methode hanteert die ook op school aangeleerd wordt waardoor er geen discrepantie is tussen theorie en praktijk. Dat wil niet zeggen dat je geen kennis maakt met moderne methoden.
  • Moderne onderwijsmethoden - We hanteren het blended learning concept zodat je efficiënt en beter onderwijs krijgt. Het bied de mogelijkheid tot flexibeler studeren, in eigen tempo, met meer verschillende didactische werkvormen, meer tijd om te oefenen tijdens de lessen en de kosten zijn lager.
  • Focus op vaardigheden in plaats van memoriseren - Doordat je praktisch aan de slag gaat en werkelijk met de lesstof bezig bent ligt de focus niet zozeer op het uit het hoofd leren van bepaalde informatie. Door verschillende opdrachten ga je actief met de lesstof om en hoef je geen 'rijtjes' te leren.

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina