Shenzhou Open University of TCM

Shenzhou Open University of TCM

Als een van de beste TCM onderwijsinstellingen in Nederland met meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden van therapeuten, bieden wij een uniek curriculum in Acupunctuur, Kruidengeneeskunde, Tuina, Qigong en andere traditionele Chinese therapieën als ook in de Medische Basiskennis

Onze professionele artsen van de Chinese Geneeskunde leren onze studenten niet alleen de medische kennis, maar ook om veilig te werken. Er wordt veel aandacht besteed aan professioneel gedrag, verantwoordelijkheden jegens en compassie voor de patiënt . Wij streven ernaar om alle studenten te leren hun toekomstig beroep ethisch en veilig uit te voeren.

De Chinese cultuur en gewoonten zijn nauw verwant aan de Chinese medische filosofie. Meer inzicht in die cultuur en het integreren van de gewoonten zal resulteren in een beter begrip van de Chinese Geneeskunde. Op de Shenzhou University doen we ons best om een originele sfeer te creëren tijdens de les en de klinische stage.

Wij bieden een compleet pakket van opleidingen en stage aan zodat u, na voltooien van de opleiding, u zich kunt registreren als beroepsbeoefenaar bij een beroepsvereniging en uw eigen kliniek kan starten.

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina