UNLP

UNLP

UNLP is hét toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, met effectieve technieken en handvatten van Neuro Linguïstisch Programmeren, familieopstellingen, mindfulness en hypnose. Voor vergevorderde NLP deskundigen (op het niveau van NLP Master Practitioner) zijn er twee professionele trajecten te volgen:

  1. NLP Master Coach. Voor iedereen die NLP technieken wilt gaan gebruiken bij het begeleiden van anderen in hun persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld in een eigen (NLP) coachingspraktijk, als leidinggevende of consultant/adviseur. Als enige instituut in Nederland is UNLP geaccrediteerd (ABNLP) om de NLP Master Coach opleiding te verzorgen.
  2. NLP Trainer. In deze 18-daagse opleiding wordt je opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP trainer. Het is een intensief en ambitieus traject voor mensen die méér dan een gemiddelde trainer willen zijn. Je leert om deelnemers hun maximale potentieel te bereiken, groepsdynamica te doorgronden en inspirerend en authentiek voor de groep te staan.

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina