Zo ben ik nu eenmaal !

Taal
Dutch
Type
Hardback
Uitgever
Scriptum
Author(s) W. van der Does
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 19,50
Al meer dan 100.000 exemplaren verkocht van dit boek over de menselijke persoonlijkheid!

Sommige mensen raken door hun persoonlijkheid voortdurend in de knoei, of bezorgen hun omgeving enorme overlast. Slechts weinig mensen hebben een persoonlijkheidsstoornis, maar trekjes ervan heeft vrijwel iedereen. Die zijn dan ook heel herkenbaar – als je weet waar je op moet letten. Met dit boek kunt u persoonlijkheidstypen leren herkennen, en leert u ook hoe het eruitziet als het helemaal uit de hand is gelopen.

Deze geheel geactualiseerde editie bevat 90 nieuw geselecteerde tekeningen van Peter van Straaten, die veelal andere aspecten van de tekst belichten dan in de vorige editie. Hiermee biedt Willem van der Does u opnieuw een kijkje in de keuken van klinisch psychologen en psychiaters en geeft hij een rake schets van de soms tragische, soms hilarische aspecten van de menselijke persoonlijkheid. Deze editie bevat ook meer voorbeelden en omgangstips, waardoor dit boek nuttig kan zijn voor iedereen die wel eens met een lastig of moeilijk te doorgronden individu te maken heeft – ook als u zelf dat individu bent.

Willem van der Does is hoogleraar klinische psychologie aan de Universiteit Leiden en is ook verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum.

'Uiterst humoristische schrijfstijl. Ongelofelijk sterke interactie tussen tekst en tekening' - De Psycholoog

'Zowel verhelderend als aansprekend' - de Volkskrant

Lezersreacties
'Al lezende trekt een stoet bazen, collega's, vrienden en familie aan je voorbij... en kijk je ook naar jezelf!'
'Verbluffende combinatie van tekst en tekeningen'
'Must voor hulpverleners'
'Schitterende tekeningen van P. van Straaten, die precies raken waar het om gaat! Voor iedereen goed leesbaar en laagdrempelig, inclusief de lastpakken en buitenbeentjes zelf!'
'In een adem uit te lezen'
Meer informatie
Subtitlelastpakken, angsthazen en buitenbeentjes
ISBN9789055942619
AuteurW. van der Does
TypeHardback
TaalDutch
Pagina's147
UitgeverScriptum