Zielsoorzaken van Ziekte (Uitgave 2024)

Taal
Dutch
Type
Hardback
Author(s) Björn Eybl
Niet op voorraad
€ 59,00

Bent u ervan overtuigd dat ziekten verband houden met ons zieleleven?
Maar denkt u, dat men nooit de exacte oorzaak kan achterhalen?
Dan moet u beslist dit boek lezen.
De auteur presenteert o.a. de baanbrekende inzichten van de Duitse arts Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer op een voor iedereen begrijpelijke manier.
In de inleiding worden de 5 Biologische Natuurwetten uitgelegd als basis voor het begrijpen van gezondheid en ziekte. Het lexicon-gedeelte is geordend naar organen en beschrijft de oorzaak, het verloop, de betekenis en de therapeutische mogelijkheden van veel voorkomende ziekten. Meer dan 700 conflictvoorbeelden en 390 anatomische afbeeldingen maken het boek interessant voor zowel therapeuten als leken.

De auteur Björn Eybl werd geboren in Opper-Oostenrijk in 1965.
Na zijn afstuderen werd hij 8e bij het windsurfen bij de Olympische Spelen in Los Angeles.
In plaats van daarna in de zaak van zijn vader te gaan werken, besloot hij een massageopleiding te volgen.
Sinds 1990 werkt hij als therapeut in zijn eigen praktijk, is getrouwd en brengt zijn vrije tijd het liefst door in de bergen met zijn vrouw.
Sinds 2005 houdt hij zich intensief bezig met de ontdekkingen van Dr. Hamer. Hij geeft lezingen en seminars en zet hij zich in voor de verspreiding ervan.

Meer informatie
SubtitleNaar de 5 Biologische Natuurwetten ontdekt door Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer Naslagwerk van ziekten voor therapeuten en patiënten met meer dan 700 casussen
ISBN9783850524209
AuteurBjörn Eybl
TypeHardback
TaalDutch
Pagina's416