Word geen QR-code!

Author(s) Corey Lynn
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 20,50

Om de volle reikwijdte te begrijpen van waar deze agenda werkelijk naartoe gaat, is dit boek een must read! Het bevat uitgebreide informatie:

  • De wereldwijde ontwikkelingen van vaccinatie id-paspoorten en de bedoeling ervan. 
  • Hoe uw digitale identiteit naar de Blockchain wordt omgezet voor volledige controle over mensen.
  • De belangrijkste implementeerders van uw digitale identiteit op de Blockchain
  • 22 manieren om vaccin id-paspoorten in 2022 te stoppen en
  • waarom we dat moeten doen!
  • Meer dan 350 geciteerde bronnen van bewijs
  • Somt meer dan 175 sleutelspelers op

Globalisten gebruiken vaccinatiepaspoorten als onderdeel van een gecoördineerde poging om digitale identiteiten en een globaal sociaal kredietsysteem in te voeren, dat elk aspect van het leven van mensen zou controleren – inclusief hun vermogen om transacties te doen en hun toegang tot voedsel, gezondheidszorg, energie, reizen, en nog veel meer.

Onderzoeksjournalist Corey Lynn biedt een uitgebreide kijk op deze agenda, met inbegrip van de “wie, wat, wanneer, waar, waarom en hoe” en schetst een huiveringwekkend beeld van de globalistische aspiratie om vaccinatie-id-paspoorten, qr-codes, blockchain digitale identiteiten, en centrale bank digitale valuta’s te gebruiken om een volledig digitaal controlesysteem in te stellen.

Na een krachtige samenvatting van wat zou neerkomen op moderne slavernij, beschrijft Lynn acties die mensen kunnen ondernemen om vaccin id-paspoorten te stoppen – met als belangrijkste boodschap: “Doe niet mee.”

Meer informatie
SubtitleDe opmars van digitale identificatie en wat we ertegen kunnen doen
ISBN9789493262171
AuteurCorey Lynn