Wie bang is krijgt ook klappen

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Maurice de Hond
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 25,00
Maurice de Hond (1947) ging van gevierd en veelgevraagd, zakenman, politiek adviseur, opiniepeiler, technologie-expert en alom Bekende Nederlander naar, in ieder geval wat de media betreft, een soort paria.

In dit openhartige boek blikt hij terug. Daarbij schuwt hij de heikele onderwerpen niet: het actuele 'cordon sanitaire' van de media, zijn millenniumbug-waarschuwing, de Deventer Moordzaak, zijn breed aangevallen visie op het coronabeleid, de dood van zijn vrouw en zoon, en persoonlijk falen.

Het komt allemaal aan bod: zijn jeugd met twee ouders die Auschwitz overleefden, 45 jaar opiniepeilingen, zijn band met mensen als Den Uyl, Wiegel, Kok, Fortuyn, Rutte en diverse vooraanstaande Nederlandse zakenmensen. Ook deelt De Hond zijn ervaringen in het bedrijfsleven in Nederland en Silicon Valley, en op het voetbalveld als scheidsrechter betaald voetbal en meer.

Dit bijzondere boek zal u verbazen. Zowel door het tumultueuze leven van de man zelf als zijn diepgaande analyses en soms bizarre (maar achteraf kloppende) voorspellingen. Het is zowel een biografie als een scherp commentaar op deze onzekere tijden, waarin de waan van de dag het discours bepaalt.
Meer informatie
ISBN9789090365480
AuteurMaurice de Hond
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's320