Vrij reizen in andere Dimensies

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Ute Kretzschmar
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 18,50
Vrij reizen in andere dimensies
Bij steeds meer mensen is het bewustzijn zo ver ontwikkeld dat ze in staat zijn om contact te leggen met andere dimensies - de sferen en fijnstoffelijke levensvormen die het dichtst bij onze driedimensionale sfeer liggen. Dit is allemaal nieuw voor ons en de eerste stappen die we in het onbekende zetten zijn net zo opwindend en spannend als alles wat je voor het eerst doet. Er liggen nieuwe werelden in het verschiet waarvan de levensvormen en levenswijzen nog vrij onbekend zijn. Uiteraard kun je je dan gemakkelijk vergissen en verkeerde inschattingen maken.
De meesters van de mensheid, in dit boek in het bijzonder de meesters van wijsheid, Kuthumi en Confucius, onderkennen dit gevaar. Zij hebben Ute Kretzschmar gevraagd om namens hen haar ervaringen te vertellen over hoe haar eerste contacten met de nietfysieke werelden tot stand zijn gekomen, wat deze contacten bij haar teweeg hebben gebracht, waar ze van is geschrokken en wat haar in verwarring heeft gebracht. Beide meesters geven hierop hun toelichting, waardoor iedereen kan leren hoe hij zich veilig op dit nieuwe terrein kan begeven.
Het boek neemt je mee op een spannend avontuur waarin alles voorkomt wat het leven of een goede roman zoal te bieden heeft: nieuwsgierigheid, nieuwe werelden, nieuwe wezens, relatieproblemen en liefde. Daarnaast kun je het boek als leidraad gebruiken om de onderhoudende en leerzame lessen daadwerkelijk in de praktijk te brengen wanneer jij de tijd rijp acht om zelf aan deze reis te beginnen.
Ute Kretzschmar is ook de auteur van de succesvolle boeken 2012 - De Aarde op weg naar de vijfde dimensie en 2012 - De ziel in de meesterjaren
Meer informatie
SubtitleOver buitenlichamelijke ervaringen
ISBN9789077247631
AuteurUte Kretzschmar
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's235