Verlost van je Allergie

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Johan Denis
5+ Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 19,00

(Het boek is inclusief porto voor 21,95 bij je thuis)

 

Is het niet eigenaardig dat sommige mensen buitengewoon sterk reageren op voedingsmiddelen, pollen of dierenharen, terwijl anderen van diezelfde stoffen totaal geen last hebben? Wat is hier aan de hand? Terwijl de reguliere geneeskunde totaal in het duister tast over het waarom van deze allergische reacties en de symptomen onderdrukt, opent de auteur een totaal nieuwe piste.


Allergenen blijken begeleidende omstandigheden (= sporen) te zijn van traumaschokken. Deze sporen werken als alarmsignalen en hertriggeren ons organisme in de stress van oude trauma's. De direct daaropvolgende helingsreacties noemen we allergie. De auteur beschrijft hoe dit werkt voor de neus, de ogen, de luchtwegen, de huid en de darmen. Stap voor stap legt Johan in eenvoudige taal uit hoe het werkt voor de respectievelijke organen en hoe we vaak in een enkele
sessie een soms tientallen jaren durend spook van allergie kunnen laten verdwijnen. Kan het echt zo simpel zijn?


Dr. johan Denis werkt reeds meer dan dertig jaar als natuurarts met specialisatie in de homeopathie. Hij is steeds een zoeker naar waarheid en de essentie van heling geweest. Hij werkt dagelijks met de wetmatigheden van de GNM in zijn praktijk en geeft hier al jaren les in.

Deze inzichten komen uit de praktische toepassing van de GNM (German New Medicine), dat ons wonderbaarlijke inzichten verschaft hoe ziekteprocessen in een organisme verlopen. Deze blijken automatisch aflopende zinvolle overlevingsprogramma's te zijn, die wetmatig verlopen en van een adembenemende eenvoud zijn. Deze eenvoud is het kenmerk van de Natural Law, die de universele wetmatigheden beschrijft die aan de basis liggen van harmonie in alle levende processen. Kennis en praktische toepassing hiervan is niet meer of minder dan de steen der wijzen waar we steeds naar zochten.

Meer informatie
Subtitlemet de 5 Biologische Natuurwetten
ISBN9789083072142
AuteurJohan Denis
TypePaperback
TaalDutch
pdf
(Formaat: 189.9 KB)