Vaccinvrij de wereld in

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Wendy Lydall
5+ Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 24,50

Vaccineren wordt aan ouders gepresenteerd als een veilige, wetenschappelijke procedure waaraan geen enkele verantwoordelijke ouder zou moeten twijfelen. Echter, steeds meer ouders twijfelen wèl aan de juistheid van dit 200 jaar oude ritueel. De vaccinindustrie heeft op deze scepsis gereageerd door in veel landen dwangmaatregelen in te voeren zodat het beleid rondom vaccinaties wordt nageleefd. 

Sinds Edward Jenner in 1895 met vaccinatie begon, is het een onwetenschappelijke, op commerciële leest geschoeide procedure die is afgestemd op de belangen van de farmaceutische industrie. Tegelijkertijd vormen besmettelijke ziekten een aanzienlijke bedreiging voor de gezondheid en het welzijn van kinderen in alle lagen van de samenleving. Zij die tegen vaccineren zijn doen uitspraken die in tegenspraak zijn met officiële verklaringen en sommigen doen wilde beweringen over alternatieve methoden van ziektepreventie. Hoe vindt een ouder een weg in deze doolhof van tegenstrijdige informatie?

Wendy Lydall heeft een uitgebreide, wetenschappelijk onderbouwde gids geschreven over de mythen, feiten, problemen en oplossingen die verband houden met het grootbrengen van kinderen zonder vaccinaties.

Meer informatie
SubtitleHet waarom en hoe
ISBN9780648124696
AuteurWendy Lydall
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's356
pdf
(Formaat: 658.7 KB)