Ufo's bestaan gewoon

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Coen Vermeeren
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 22,50

Dr. Ir. Coen Vermeeren is geclassificeerd luchtvaartingenieur; afgestudeerd en gepromoveerd aan de TU in Delft. Daar is hij ook hoofd van het zg. ‘Studium Generale’, een afdeling binnen de TU, die studenten een breder pakket info aanbiedt, dan ze alleen voorgeschoteld krijgen vanuit hun studie(richting). Van studenten kreeg hij meermaals vragen over UFO’s en om dáár nou eens een Studium Generale-presentatie aan te wijden. Coen Vermeeren besloot –vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond- om zelf deze presentatie te gaan doen en verdiepte zich daarvoor in deze UFO-materie, waar hij van te voren weinig af wist.
Maar al gauw raakte hij gefascineerd over het onderwerp. Coen Vermeeren was verrast door zóveel informatie, rapporten, foto’s en vooral door de professionele verslagen van mensen die dagelijks gewend zijn om professionele observaties te doen; zoals luchtverkeersleiders, piloten, brandweer, politie etc.  Na de razend enthousiaste reacties op zijn UFO-presentaties, besloot Coen Vermeeren dit boek over UFO’s te gaan schrijven. Dat verscheen ruim 1 jaar geleden, maar we kunnen rustig stellen, dat dit boek nu al een klassieker is in het Nederlandse taalgebied..
 
Het boek is een pleidooi voor een wetenschappelijke houding t.o.v. onverklaarbare verschijnselen, wat UFO’s in feite zijn. Wanneer gaat het echte UFO-dossier open? Want het blijkt dat veel onder de pet wordt gehoduen door regeringen, die kennelijk vinden dat de burgers van deze planeet niet geconfronteerd dienen te worden met deze wetenschap. Vermeeren toont aan dat er wel degelijk iets zinnigs te zeggen valt over zo'n beladen onderwerp als ufo's? Verstandige mensen geloven er niet in, zo is de opvatting, maar waarom is dit eigenlijk..? Want als je je verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en officiële rapporten, dan valt één ding op: we weten inmiddels ongelooflijk veel van ufo's! Waarom spreken we dan niet gewoon over dit fascinerende onderwerp? Zijn we bang de feiten onder ogen te zien? Gedegen rapportages van experts, getrainde waarnemers,verantwoordelijke bestuurders en onverschrokken wetenschappers. Een aanrader en een boek om in één adem uit te lezen..! Kijk voor een interview met Dr. Ir. Coen Vermeeren op dit artikel op WantToKnow.nl/be, via deze link: http://www.wanttoknow.nl/universum/ufo/20-vragen-aan-coen-vermeeren-over-ufos/
 
En je weet waarschijnlijk dat rapper Lange Frans dit boek opnieuw onder de aandacht bracht in zijn rap ‘Kamervragen 2.0’.  Kijk daarvoor hier:
http://www.wanttoknow.nl/nieuws/lange-frans-kamervragen-2-0/

Meer informatie
Subtitleeen wetenschappelijke vsie
ISBN9789020208993
Auteur-- Please Select --
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's192