Psychologische Portretten deel 3

Taal
Dutch
Type
Paperback
Uitgever
Homeovisie
5+ Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 25,00
De Amerikaanse homeopate Coulter beschrijft levendig en beeldend de belangrijkste homeopathische geneesmiddelbeelden.

Een duidelijk voorbeeld van eerverlies en ongenade die een ns trotse persoonlijkheid trof, was de dorpsadvocaat die altijd de steunpilaar van kracht en rechtschapenheid in zijn omgeving was geweest. Totdat uitlekte dat hij nog nooit van zijn leven inkomstenbelasting had betaald. Op de n of andere manier had hij het weten te ontduiken of was hij over het hoofd gezien door de belastingdienst. De dader was zo inflexibel in zijn gevoel voor eerverlies dat hij, toen de ontdekking openbaar gemaakt werd, begon over het benemen van zijn eigen leven.

De vrouw van deze ernstig gekwelde man vond echter de weg naar een homeopaat, die zonder te aarzelen Aurum metallicum aan haar echtgenoot voorschreef. Misschien was het toeval, maar binnen een week had hij het idee van zelfmoord laten varen en had hij zich in plaats daarvan gewijd aan een goed plan om zijn belastingschuld af te betalen.'

Tien jaar na haar eerste twee boeken verscheen een nieuw boek van de Amerikaanse homeopate Catherine Coulter. In Psychologische Portretten deel 3 schetst zij de geneesmiddeleelden van de homeopathische middelen Aurum, Graphites, Thuja en Causticum.

Daarnaast geeft Coulter in een Vergelijkende Materia Medica haar visie op opvallende karakteristieken als helderziendheid, achterdocht en grootmoedigheid.
Meer informatie
ISBN9789071669569
AuteurCatherine R. Coulter
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's288
UitgeverHomeovisie