Pionierend leiderschap

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Carla de Ruiter
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 27,95
De komende decennia verandert onze wereld door andere levensomstandigheden, nieuwe uitvindingen en technologieën.

Tegelijkertijd ontdekken we capaciteiten van onszelf waar we nog geen weet van hadden. We kunnen onze collectieve intelligentie aanspreken als we meer en meer onze plek vinden op deze aarde en coherent leren leven met elkaar.

Zelfinitiatief en zelfleiderschap worden belangrijke pijlers in de maatschappij en in organisaties. Dit boek maakt duidelijk dat leiderschap niet alleen bedoeld is voor managers en leiders, maar voor eenieder met idealen voor een betere wereld – groot én klein. Het pleit voor een herwaardering van de menselijke Spirit en voor pionierende leiders die het vertrouwen in de mensheid herstellen.

Hoe word jij die pionier die iets in de wereld verandert?
Hoe ben jij een inspiratie voor anderen?
Hoe zet jij door als je weerstand krijgt?
Hoe bevrijd je jezelf van oude collectieve conditioneringen?
Hoe kun jij van waarde zijn en impact hebben met jouw idealen?
Hoe blijf je trouw aan jezelf én in verbinding met anderen en alles om je heen?

Pionierend Leiderschap is een leiderschapsfilosofie die wijst op de noodzaak van het ontwikkelen van ons bewustzijn als mens en het weer in contact komen met onze oorspronkelijke evolutionaire impuls: onze intelligente, voortstuwende creatiekracht die bergen kan verzetten. Een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie.

Carla de Ruiter is pionier, visionair, leiderschapsontwikkelaar en -trainer. Zij werkte ruim 25 jaar als leidinggevende in uiteenlopende organisaties. Zij interviewde voor diverse mediaplatforms bekende en onbekende pioniers. Mede hierdoor ontwikkelde zij nieuwe inzichten voor verdergaande verdieping en transformatie van leiderschap en cultuurverandering. "De wereld van vandaag heeft échte leiders nodig die pionier durven zijn, die snappen wat er nodig is en niet terugdeinzen om van betekenis te zijn voor de maatschappij."

Managementboek Magazine
Recensie door Nico de Jong

‘Pionierend leiderschap’ is niet zozeer een boek voor managers, maar juist een leiderschapsfilosofie voor iedereen die idealen heeft voor een betere wereld en zich wil inzetten voor positieve verandering. Carla de Ruiter daagt ons uit ons bewustzijn als mens te ontwikkelen en weer in contact te komen met onze intelligente, voortstuwende creatiekracht. Een boek over betekenisgeving in werk en privé.
Meer informatie
Subtitle Een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie
ISBN 9789089840332
Auteur Carla de Ruiter
Type Paperback
Taal Dutch
Pagina's 360