Permacultuur in je persoonlijke en sociale leven

Taal
Dutch
Type
Paperback
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 24,95
We worden allemaal met onze eigen uitdagingen geconfronteerd en hebben onze eigen beslissingen te nemen. Hoe nemen we die, in harmonie met onszelf, de ander en de Aarde?

Looby Macnamara's vertrekpunt is permacultuur. Ingegeven door de natuur en het ritme van de Aarde, baseert permacultuur zich op de zienswijze dat alles met elkaar samenhangt en schept het een denkkader waarmee we dergelijke holistische systemen kunnen weven.

Dit vult ze aan met kennis uit verschillende sociale disciplines als de psychologie, communicatie en organisatiekunde. Daarmee bekijkt de auteur onze huidige sociale systemen en neemt ze ons mee op exploratie, op zoek naar welbevinden op persoonlijke, sociale en mondiale schaal.

Met deze transdisciplinaire aanpak laat Looby Macnamara een origineel geluid horen om tot een wereld vol overvloed te komen.

Een omslag van een samenleving vol concurrentie, angst, schaarste en zelfbehoud naar een wereld van samenwerking, begrip, overvloed en kracht. Het is een inspirerend betoog en tegelijkertijd, met de vele oefeningen, biedt dit boek een spiegel om te reflecteren op je eigen proces in het avontuur op zoek naar een leven in overvloed.
Meer informatie
ISBN9789062240289
Auteur-- Please Select --
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's336