Organon der Geneeskunst

Taal
Dutch
Type
Hardback
Uitgever
Homeovisie
Author(s) Samuel Hahnemann
5+ Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 31,75
In het Organon heeft Hahnemann zijn eigen visie op de homeopathie neergelegd. Paragraafsgewijs wordt uiteengezet langs welke weg en met welke middelen men zieken weer kan genezen. Deze Nederlandse vertaling van de 6de editie is uitgebreid met een inleiding van Hahnemann, een samenvatting van alle paragrafen met rubrieksindeling (Gedachtengang van het Organon), een verklarende woordenlijst en register. Het klassieke standaardwerk over het ontstaan van de homeopathie.

Dr. Samuel Hahnemann is de grondlegger van de homeopathische geneeskunde. In het Organon heeft Hahnemann zijn eigen visie op de homeopathie neergelegd. Dit standaardwerk is dan ook al jaren verplichte kost voor eenieder die zich de homeopathie wil eigen maken.

Paragraafsgewijs wordt uiteengezet langs welke weg en met welke middelen men zieken weer kan genezen. Deze Nederlandse vertaling van de laatste, 6de editie is woordgetrouw en onverkort vertaald, inclusief Hahnemanns voorwoorden van de eerste en de zesde editie en diens Inleiding op het boek.

Deze editie is uitgebreid met een inleiding van Hahnemann, een samenvatting van alle paragrafen met rubrieksindeling (Gedachtengang van het Organon), een verklarende woordenlijst en register. Het klassieke standaardwerk over het ontstaan van de homeopathie.
Meer informatie
ISBN9789071669033
AuteurSamuel Hahnemann
TypeHardback
TaalDutch
Pagina's180
UitgeverHomeovisie