NLP voor dummies, 3e editie

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Romilla Ready
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 34,99
Neurolinguïstisch programmeren is veel meer dan een alledaagse zelfhulptechniek; NLP laat je zien hoe je denkt en je emotionele kwesties regelt. Dit stelt je in staat om positieve veranderingen door te voeren, waarmee je je doelen kunt bereiken, succesvolle relaties met anderen kunt opbouwen en je communicatieskills kunt uitbreiden. Met deze nieuwe editie van 'NLP voor Dummies' kun je je deze techniek eigen maken. Of je nu je zelfvertrouwen wilt vergroten, effectief wilt communieren of beslissingen wilt nemen die je leven veranderen, in dit boek vind je de middelen die je nodig hebt om te slagen.

Romilla Ready is NLP Master Practioner en de architect van een opleidings- en coachingprogramma voor leidinggevenden in het bedrijfsleven. Kate Burton is een vooraanstaand internationaal coach.NBD Biblion
Recensie door Dr. E.A. van Kemenade

De inmiddels derde editie van dit standaardwerk over NLP (neurolinguïstisch programmeren): een manier om beter te leren communiceren. De tweede editie telde 331 pagina's, de derde ruim honderd pagina's meer. Er is een belangrijk hoofdstuk toegevoegd oer modelleren: het leren van experts op een bepaald gebied. Zeer waardevol is ook het nieuwe hoofdstuk over verandermanagement: verandering gemakkelijker maken. Het geheel is sinds de tweede editie uit 2004 geactualiseerd, bijvoorbeeld door een aantal van de films waarin NLP-processen een rol spelen te vervangen door nieuwere. Verder is het nog steeds een praktisch boek, met checklists, oefenopdrachten, tips, voorbeelden en dergelijke, alle verluchtigd met pictogrammen, zoals we van de serie Voor Dummies gewend zijn. Al met al een waardevol basiswerk. Met register.
Meer informatie
ISBN9789045351902
AuteurRomilla Ready
TypePaperback
TaalDutch