Miasma's, de weg naar genezing

Taal
Dutch
Type
Hardback
Uitgever
Emryss
5+ Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 39,00

Na- of Bijscholing bijwonen omtrent dit onderwerp? Klik hier voor meer info.

Henny Heudens-Mast heeft in de afgelopen veertig jaar duizenden patiënten gezien. Haar geneesresultaten zijn overtuigend en spreken voor zich. Enkele jaren na de start van haar praktijk is zij al begonnen met het opleiden van artsen. Daarna ook met het opleiden van studenten uit andere disciplines in de medische zorg. Op scholen voor Klassieke Homeopathie is zij een graag gezien docent. 

In Florida en Oregon (USA), India, Spanje, Noorwegen, Zweden, Finland, Ierland, Duitsland, Engeland, Nederland en België heeft zij veelvuldig lezingen en seminars gegeven en op conferenties gesproken.

Organisatorisch heeft Henny veel gedaan om de klassieke homeopathie te bevorderen. Zij was zowel oprichtster als voorzitster van de VBKH in België (Vereniging ter Bevordering van Klassieke Homoeopathie), voorzitster van de ECCH (European Central Council of Homeopaths) en medeoprichtster van de EUH (European Union of Homoeopathy).

Henny: “Sinds twintig jaar help ik veel collegae in supervisie-seminars bij het vinden van het passende middel. Het betreft veelal de voor de collegae moeilijke casuïstiek. Tijdens dit werk zie ik hoeveel homeopathische middelen gegeven worden zonder resultaat. Zodra er een passend miasmatisch middel werd voorgeschreven voor die patiënten werd hun genezing bevorderd. Zonder het kennen en toepassen van de miasmaleer is bij chronische ziekten geen grondige genezing mogelijk.

Hoewel aanvankelijk de miasmaleer moeilijk leek te zijn heb ik na grondige studie van alles wat op dit gebied verschenen is een praktische toepassing gevonden. Deze toepassing heb ik op vele plaatsen in supervisie-seminars getoond. Heel wat collegae passen de miasmaleer nu met succes toe en ervaren veel betere resultaten in het begeleiden van hun patiënten.”

Meer informatie
ISBN9789076189512
AuteurHenny Heudens-Mast
TypeHardback
TaalDutch
Pagina's339
UitgeverEmryss
pdf
(Formaat: 687.4 KB)