Kristallen Schedels en Bewustzijn

Taal
Dutch
Type
Hardback
Uitgever
Emryss
Author(s) Jaap van Etten
5 Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 24,50

Kristallen schedels maken een gevoel van mysterie wakker. Wat was hun rol in voorbije tijden? Zijn ze echt belangrijk voor ons in deze tijd? Kunnen ze ons op onze spirituële weg ondersteunen? Hoe? Hoewel er heel wat over hen is geschreven blijven vele vragen hangen. Dit boek richt zich op de vragen die nog in de lucht hangen, zowel op een praktisch niveau als op het niveau van het begrijpen van subtiele energieën en spiritualiteit.

Dit lang verwachtte vervolg op Het Fenomeen Kristallen Schedels verweeft praktische informatie over kristallen schedels met meditaties om een dieper begrip te krijgen van de rol die kristallen schedels spelen in de uitbreiding van bewustzijn van zowel individuën als van de mensheid als geheel. Gevuld met praktische richtlijnen voor zowel beginners als voor degenen die al langere tijd met kristallen schedels werken besteedt Kristallen Schedels en Bewustzijn aandacht aan essentiele onderwerpen, zoals van wat materiaal moet een kristallen schedel zijn gemaakt, wat is de beste grootte, hoe ze te reinigen en wat je met ze kunt doen. Het meest belangrijke deel van het boek gaat over het wakker maken van het potentiëel van kristallen schedels. Leer over de energieën van de wakker gemaakte kristallen schedels en het effect dat ze hebben op de spirituele ontwikkeling van individuën en het collectieve bewustzijn.

Dit boek nodigt je uit op een reis van het ontwaken van je kristallen schedel en als gevolg daarvan het ontwaken van jezelf. Verschillende meditaties ondersteunen deze reis. Mede door de beschrijvingen van bekende oeroude en oude schedels is dit boek een “moet ik hebben” geworden voor iedereen die is geinterresseert in kristallen schedels en in de ontwikkeling van spirituëel bewustzijn.

Jaap van Etten, PhD werd in Nederland geboren en opgeleid. Hij ontving zijn doctoraat biologie in Amsterdam met als specialiteit ecologie. De afgelopen achtentwintig jaar was hij vooral gericht op metafysische ecologie. Hij bestudeert en onderwijst over menselijke energieën, aarde energieën, subtiele werelden, energieën van stenen, kristallen en kristallen schedels en hoe deze energieën op elkaar inwerken. Hij is de schrijver van Geschenken van Moeder Aarde en Het Fenomeen Kristallen Schedels. In dit boek richt hij zich op kristallen schedels en hoe hun energieën ons ondersteunen op onze weg naar het herinneren en worden wie we werkelijk zijn. Hij woont sinds 1998 in de Verenigde Staten met zijn vrouw Jeanne Michaels. Zij wonen momenteel in de omgeving van Sedona, Arizona.

Meer informatie
ISBN9789076189611
AuteurJaap van Etten
TypeHardback
TaalDutch
Pagina's278
UitgeverEmryss