Het Fenomeen Kristallen Schedels

Taal
Dutch
Type
Paperback
Uitgever
Frontier Publishing
Author(s) Jaap van Etten
5+ Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 22,00

Dit boek, dat zowel op feiten als op persoonlijke ervaringen is gebaseerd, geeft een samenvatting van de resultaten van vele jaren onderzoek en werken met kristallen schedels. De toenemende populariteit van kristallen schedels heeft een diepere oorzaak en dit boek beschrijft de zoektocht van de schrijver naar de oorzaak van deze toenemende belangstelling. De verschillende soorten kristallen schedels worden beschreven, evenals de kristallen schedels die de meeste bekendheid hebben verworven. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende kwaliteiten en eigenschappen van kristallen schedels en hun unieke energieën worden omschreven. Duidelijk wordt, dat alle eigenschappen en kwaliteiten van de kristallen schedels helpen bij de persoonlijke groei van degenen die ermee werken.

Word je bewust van je energetische verbinding met kristallen schedels. Ervaar het effect van kristallen schedels op je gewaar zijn en hoe ze je bewustzijn verruimen. Kristallen schedels nodigen je uit op een ontdekkingsreis die je helpt om beter te begrijpen wie je werkelijk bent.

Onderwerpen in dit boek zijn:
* Waarom heeft het kristal de vorm van een schedel?
* Op welke manieren kun je kristallen schedels in groepen verdelen?
* Originele, zingende, volledig geactiveerde en eigentijdse kristallen schedels
* De verschillende energieën verbonden met kristallen schedels
* Het effect dat kristallen schedels op mensen hebben
* Het effect dat kristallen schedels op de energieën van de Aarde hebben
* De legende van de 13 kristallen schedels
* En nog veel meer...

De auteur, Jaap van Etten, PhD, werd geboren en groeide op in Nederland. Hij ontving zijn doctoraat biologie van de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie ecologie. De afgelopen twintig jaar heeft hij zich gericht op metafysische ecologie. Hij bestudeert en onderwijst over onderwerpen als: menselijke energieën, Aarde energieën, kristallen en kristallen schedels en hoe al deze energieën op elkaar inwerken en elkaar beïnvloeden. In dit boek richt hij zich op de interactie tussen kristallen schedels en de energieën van de mens.
Sinds 1998 verblijft hij in de Verenigde Staten met zijn vrouw Jeanne Michaels en woont op dit moment in Sedona, Arizona.

Meer informatie
ISBN9789078070603
AuteurJaap van Etten
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's238
UitgeverFrontier Publishing