Grondbeginselen en Geneeswijze van de Homeopathie

Taal
Dutch
Type
Hardback
Uitgever
Emryss Publishers
2 Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 33,00

Al het leven op aarde is gebaseerd op natuurwetten. Wetten die al sinds mensenheugenis bestaan en eeuwig onveranderd zijn gebleven. De homeopathische geneeskunst is volledig op deze natuurwetten gebaseerd. In de geschiedenis zijn er telkens weer uitspraken gedaan die de geneeskunst trachtten te baseren op deze natuurwetten.

Hippocrates en Paracelsus zijn wat dat betreft misschien nog wel het meest bekend. Het was echter pas in het jaar 1796 (het jaar dat algemeen als geboortejaar van de homoeopathie wordt beschouwd) dat Samuel Hahnemann, de grondlegger van de homeopathie, deze uitspraken van een fundament kon voorzien en daarbij ook een praktische geneesmethode ontwikkelde die hieraan ten grondslag zou liggen. Omdat natuurwetten niet aan verandering onderhevig zijn, is ook de homeopathie, nadat deze voor het eerst het daglicht zag, nauwelijks veranderd - hoogstens wordt zij geperfectioneerd, maar de uitgangspunten blijven telkens hetzelfde.

De auteur van dit boek, Herbert. A. Roberts, is erin geslaagd op een heldere en begrijpelijke wijze de principes van de homeopathie uit te leggen. Gebruikmakend van de onveranderlijke natuurwetten, om de homeopathie te verduidelijken, geeft hij de lezer uitermate leerzaam material voor de moeilijke studie van de homoeopathie. De Grondbeginselen en Geneeswijze van de Homoeopathie is zeer aanbevelenswaardig voor eenieder die homoeopathie bedrijft of zou willen bestuderen.

Meer informatie
ISBN9789076189130
AuteurHerbert A. Roberts
TypeHardback
TaalDutch
Pagina's342
UitgeverEmryss Publishers