Graancirkels, Goden en hun Geheimen

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Robert Boerman
1 Item Op voorraad
Levertijd 24 uur
Slechts 1 over
€ 24,95

In de meer dan 40 jaar dat de mensheid over de gehele wereld word 'getrakteerd' op duizenden graancirkelformatie's en pictogrammen, is er tot nu toe nog niemand echt in staat geweest om een sluitend bewijs voor dit fenomeen aan te voeren.

Is het, zoals sceptici ons willen doen laten geloven, allemaal mensenwerk? Zijn er over de hele wereld diverse grapjassen bezig om bij nacht en ontij U en mij voor de gek te houden, en dat al jaren lang?

In dit vlot geschreven boek kan men lezen dat naast een wetenschappelijk en geschiedkundig gedeelte, de auteur een link heeft gelegd tussen twee afzonderlijke graancirkelformatie's, beide nabij Alton Barnes, Wiltshire Engeland. Het betreft een 'oudhebreeuwse' inscriptie en de zogenoemde DNA-spiraal. In die twee formatie's staat de naam van de maker, zijn boodschap, belangrijke data, en de geschiedenis van de mensheid beschreven. Naar aanleiding van deze uitkomst is een begin gemaakt om de 'graancirkelcode' te kraken.

Lees wie de 'goden' waren en dat 'ze' nog steeds onder ons zijn, om de mensheid door middel van prachtige gewasformatie's klaar te stomen voor een naderende dimensieovergang. 

Meer informatie
AuteurRobert Boerman
EAN99331000080
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's252