Een welkome opwarming

Taal
Dutch
Type
Hardback
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 33,50
Een welkome opwarming
Volgens bijna elke maatstaf floreren de ecosystemen op aarde en verbeteren de omstandigheden voor de mens. Dit beeld van een welvarende planeet is volledig in strijd met de beweringen over een klimaatcrisis en van een dreigende ramp om elke hoek, zoals verkondigd door het klimaatindustrieel complex.
In dit boek ontdekken we de vele voordelen van meer CO2 en leren we dat we de groeiende wereldbevolking kunnen voeden dankzij een veel hogere landbouwproductie, dat een bescheiden opwarming levens redt en dat extreme weersomstandigheden afnemen.
Slaap lekker. Er is geen klimaatcrisis.

Gregory Wrightstone heeft zijn boek opgedragen aan “mijn kleinkinderen, Chloe Choi, Isaiah Michael en Hannah Rose, in de hoop dat ze zullen opgroeien in een rationele wereld.”
Die opdracht is heel erg op zijn plaats. Onschuldige kinderen vertrouwen volwassenen. De feiten in Een welkome opwarming geven verantwoordelijke volwassenen de feiten die ze nodig hebben om zichzelf en hun kinderen gerust te stellen dat het leven op aarde alleen maar beter zal worden dankzij de uitstoot van koolstofdioxide.
— Dr. William Happer, emeritus professor

Gregory Wrightstone is geoloog, algemeen directeur van de CO2 Coalitie, ‘expert reviewer’ voor het Klimaatpanel van de Verenigde Naties (Intergovernmental Panel on Climate Change - het IPCC) en bestsellerauteur.
Hij is een groot voorstander van de Wetenschappelijke Methode en verwijst vaak naar een basisprincipe van het Engelse recht: Audiatur et altera pars of Laat beide partijen eerlijk gehoord worden.
Gregory Wrightstone is auteur en medeauteur van meer dan 200 artikelen, publicaties en commentaren over klimaatverandering en energie. Hij is een graag geziene gast in de media, zoals op radio en televisie en in podcasts. Jaarlijks geeft hij honderden interviews.

Meer informatie
SubtitleHoe een bescheiden opwarming en meer CO2 de mensheid ten goede komen
ISBN9789492665812
AuteurGregory Wrightstone
TypeHardback
TaalDutch
Pagina's218