Droom je werkelijkheid

Taal
Dutch
Type
Hardback
Author(s) Joozien Mooren
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 24,95
We leven in een wereld vol mogelijkheden. Vaak laat je je afleiden door verwachtingen en oordelen van een ander. Daardoor verlies je het contact met jezelf. Dit boek neemt je mee op een inspirerende reis naar het ontdekken en realiseren van je dromen en verlangens, zodat je kunt leven vanuit je unieke creatiekracht.

Je hebt alles in je om jouw dromen waar te maken. De sleutel ligt verborgen in jezelf, in het herontdekken van jouw kernkracht. Deze kracht is een onuitputtelijke bron van energie, creativiteit en wijsheid die in iedereen aanwezig is.

Aan de hand van persoonlijke inspirerende verhalen en oefeningen helpt Jozien je om jouw kernkracht te vinden en te activeren. Je krijgt méér dan een handleiding voor persoonlijke groei. Dit boek is een uitnodiging om jouw eigen levensverhaal te herschrijven. Je wordt uitgedaagd om de grenzen van wat je ooit voor mogelijk hield te verleggen. Op deze manier draag je bij aan een positieve bijdrage aan de wereld.

Ook laat Jozien je zien wat de kracht van dromen is. Duik in de wereld van je dromen en neem de tijd om ze te begrijpen, ze wijzen je de weg. Door het koesteren van je dromen en het werken aan het realiseren ervan, geef je je leven vorm. Daardoor ontstaan tevredenheid en vervulling. Word wakker! Droom je bestaan, jouw
werkelijkheid.

Voor professionals, artsen, psychologen, coaches, ouders, begeleiders, leraren en ervaringsdeskundigen die mensen/jongeren en kinderen begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces op weg naar heelheid.

OVER DE AUTEUR:
Jozien Mooren is yogadocent, mysticus, sjamaan, therapeut, coach én docent/reisorganisator yogareizen in het binnen en buitenland. Ze ontwikkelde de opleiding Connect, Heal & Create. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun werkelijke potentieel en de kracht om ook hun geluk te vinden.
Meer informatie
SubtitleActiveer je innerlijke kracht en sta bewust in het leven
ISBN9789493355149
AuteurJoozien Mooren
TypeHardback
TaalDutch