Doe jezelf niet tekort

Taal
Dutch
Type
Paperback
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 25,00

Al vroeg in je leven creëer je allerlei overtuigingen over bijvoorbeeld hoe je bent, hoe je hoort te leven en hoe anderen naar je kijken, laat Almut Schmale-Riedel in Doe jezelf niet tekort zien.

Je gaat geloven in gedachten als: ‘Ik ben toch niet zo belangrijk’, ’Het is mijn schuld’ of ‘Ik ben te dom’. Uit zulke ogenschijnlijk onbeduidende zinnetjes ontwikkel je onbewuste levensplannen, ook wel levensscripts genoemd. Ze brengen je vaak niets, je wordt erdoor geleefd en hun onrealistische en beperkende inhoud staan een authentiek leven in de weg.

Transactionele Analyse (TA) is een methode voor persoonlijke ontwikkeling met als doel een autonoom vormgegeven, voor jou succesvol leven. Op basis van deze theorie analyseert Almut Schmale-Riedel in Doe jezelf niet tekort de meest voorkomende levensscripts en hun effecten. Ze geeft je inzicht in jouw patronen en scripts, laat zien dat je ze misschien ook nodig had als overlevingsstrategie en leert je ze los te laten. Hierna kun je bevrijd, verlicht en gericht verder met je leven.

 

Meer informatie
SubtitleOntrafel je onbewuste levensplan met Transactionele Analyse (TA)
ISBN9789020221022
AuteurAlmut Schmale-Riedel
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's272