De Tappingtoolbox

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Fred P. Gallo
5+ Items Op voorraad
Levertijd
€ 19,95

Tapping is een mind-bodytechniek, geworteld in de energetische psychologie, die gebruikt wordt om een waaier aan psychologische, interpersoonlijke en fysieke gezondheidsproblemen mee te behandelen, van chronische pijn en traumatische stress tot atletische prestaties en verslavingen.

De Tappingtoolbox is de perfecte inleiding voor iedereen die meer wil leren over de filosofie van en het onderzoek naar tapping, alsook hoe je deze eenvoudige, maar krachtige techniek kan toepassen om de meest moeilijke problemen mee op te lossen:

- stapsgewijze tappingprotocollen met een illustratieve weergave, waarin elke stap uitgelegd wordt.

- tappingsequenties, gebruik makend van EFT, TFT en MLT.

- praktische oefeningen om samen met tapping te gebruiken.

- strategieën om behandelingsbarrières te overwinnen, waaronder stabilisatie, continu kloppen en layering.

- gedetailleerde casusvoorbeelden voor de behandeling van verschillende diagnoses, waaronder PTSS, depressie, angststoornissen en chronische pijn.

- en meer!

Fred P. Gallo De Tappingtoolbox Fred Gallo, PhD, klinisch psycholoog, ontwikkelde een aantal vernieuwende methoden zoals de Energy Diagnostic and Treatment Methods, Energy Consciousness Therapy en de Identity Method. Hij geeft en leidt een klinische groepspraktijk gespecialiseerd in de behandeling van trauma/ PTSS, chronische pijn, depressie en angststoornissen. Hij is lid van de American Psychological Association, de Pennsylvania Psychological Association en de Association for Comprehensive Energy Psychology (ACEP), was gedurende zes jaar lid van het ACEP-Bestuur en was er voorzitter van in 2015-2016.

Meer informatie
SubtitleEenvoudige mind-bodytechnieken voor het verlichten van stress, angst, depressie, trauma, pijn en nog veel meer
ISBN9782872932719
AuteurFred P. Gallo
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's216