De schatkamer van het onbewuste

Taal
Dutch
Type
Hardback
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-3 dagen
€ 35,00

Ben jij therapeut, psycholoog, coach, trainer of een andere professional die met het onbewuste van mensen werkt? Wil je hierbij elke vorm van weerstand bij je cliënt omzeilen en een diepe vertrouwensband met hem opbouwen? Dan is dit boek jouw leidraad.

Jos geeft je een inkijk in de finesses van hypnotische communicatie: een verfijnd samenspel van woorden en lichaamstaal. Hypnotische taalgebruik omvat de kunst van indirecte suggestie, implicatie, koppelingen, metaforen en poëtische stijlvormen.

‘Je leert om suggesties volledig af te stemmen op je taalgebruik en op de persoonlijkheid en behoeften van de cliënt. Op die manier zet je op een subtiele manier controle, scepsis of weerstand om in openheid, nieuwsgierigheid en motivatie. Zo ontstaat een natuurlijke en diepe trance en een onbewust proces van verwerking, verandering en groei.

De taalpatronen en technieken in dit boek zijn gebaseerd op het werk van de bekende hypnotherapeut Milton Erickson. Ze zijn verrijkt met de nieuwste psychologische en neurologische inzichten en worden geïllustreerd met praktijkvoorbeelden uit de hedendaagse wereld van therapie, coaching en training.

‘Jos van Boxtel is eigenaar van Mindspring en werkt sinds 2004 met hart en ziel als hypnotherapeut, EMDR-therapeut, coach en trainer. Hij begeleidt dagelijks mensen die worstelen met lichamelijke, psychische of emotionele klachten en die op zoek zijn naar een oplossing. Zijn levensmissie is het begeleiden van mensen in hun proces van genezing en groei.

‘Dit boek neemt je mee naar elke uithoek van je onderbewustzijn door je te laten ervaren welke nuances woorden hebben. Jos geeft gedetailleerd weer dat taal een krachtig transformatiemedium is.’ Wassili Zafiris, auteur, NLP Master trainer, Neuro-semantiek trainer, Senior coach

 

Meer informatie
SubtitleHoe hypnotisch taalgebruik verborgen hulpbronnen activeert
ISBN9789493277175
Auteur-- Please Select --
TypeHardback
TaalDutch