DE ONDRAAGLIJKE WERKELIJKHEID, deel I Het pokken-virus.

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Frank Smits
5+ Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 16,95
Het boek, DE ONDRAAGLIJKE WERKELIJKHEID, deel I Het pokken-virus (variola-virus), is het eerste deel van een serie van zes delen over de zoektocht naar de ‘objectieve waarheid’ over virus-ziekten. Deze delen zijn een aanvulling op het hoofdstuk De mythe van SARS uit het boek MYTHES, dat op 11 september 2021 werd uitgegeven tijdens de bijeenkomst Bevrijding van Bedrog.
 
Deel I beschrijft het resultaat van het onderzoek van Dik Kok naar de ziekte de pokken (variola). De conclusies zijn ronduit schokkend. De ziekte de pokken blijkt niet veroorzaakt te zijn door een virus, maar door een bacterie-spore. De ziekte, waarvan door de WHO wordt aangegeven dat die door wereldwijde vaccinaties werd uitgeroeid, blijkt helemaal niet te zijn uitgeroeid. De naamgeving van de ziekte werd veranderd in miltvuur (anthrax). Anthrax-sporen kunnen worden gebruikt voor terroristische aanslagen, zoals dat ook in 2001 na de 9/11 aanslagen gebeurde. In 1980 werden de vaccinaties tegen de ziekte stopgezet en is de mens kwetsbaar geworden voor bio-terreur met deze sporen. Voordat de ziekte de pokken werd genoemd was de ziekte bekend onder de naam de pest.
 
In dit boek zijn enkele schokkende foto’s van de kwaadaardige vorm van de pokken opgenomen. Deze kwaadaardige vorm is bekend onder de naam variola vera. Dat hierdoor ook foto’s van mensen die de pest, de Zwarte Dood, onder de leden hadden bekend worden, is van een bijzondere betekenis. Dat de ziekte bewust werd verspreidt in de Britse koloniën en in de door het Amerikaanse leger veroverde gebiedsdelen tegen de inheemse bevolking, maakt het koloniale verleden nog vele malen dramatischer dan het al is.
 
Niet alleen de geschiedschrijving over de pokken en de pest zal moeten worden aangepast, ook de misinformatie in boeken en op vele websites, ook die van het RIVM, zal moeten worden verwijderd. De misinformatie op de website van het RIVM kan ook als desinformatie worden gezien waarmee het RIVM door het ministerie van Justitie voor de rechtbank kan worden gedaagd, net zoals dit departement zogenaamde complotdenkers aanpakt
Meer informatie
ISBN9789083132822
AuteurFrank Smits
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's184