De macht van de onzichtbare bankiers

Taal
Dutch
Type
Paperback
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 19,95
Wij mogen er allemaal iets van vinden en dat doen wij ook. Wat wij er van vinden is gebaseerd op onze beleving van wat er om ons heen gebeurt en wordt bepaald door wat wij lezen in de krant, horen op de radio en zien op televisie. Maar nu… Stel dat de kranten, radio en televisie bewust bepalen wat zij willen dat wij denken? Stel dat de informatie die wij ontvangen van de media feitelijk niet onjuist hoeft te zijn, maar wel incompleet en zeker eenzijdig. Zou het kunnen zijn dat wij dan als gevolg van mediaverdoving en nepnieuws in slaap worden gesust en bewust op een verkeerd been worden gezet?

Voorbeeld: Het coronavirus kwam overwaaien uit China. Een pandemie. Ja, ja. Heel vervelend, maar bijna niemand ging dood aan corona. Mensen sloten zichzelf op, duizenden bedrijven gingen failliet en miljoenen mensen verloren hun baan. Ouderen vereenzaamden en grootouders mochten hun kleinkinderen niet meer knuffelen. Mensen lopen angstig rond met muilkorfjes en de anderhalve meter economie wordt het nieuwe normaal. Althans, dat is wat zij willen dat wij denken. En terwijl niemand oplet drukt de overheid er een noodwet doorheen. Bizar. Elk weldenkend mens zal zich afvragen welke agenda achter deze waanzin zit en hoeveel van

deze onzin wij nog moeten slikken? Dit boek gaat over bankiers, vrijmetselaars, jezuïeten en zionisten, maar ook over de EU poppenkast, het Vaticaan, big pharma, Europese koningshuizen en valse vlag terreur.

Wat heeft dit allemaal met onzichtbare bankiers te maken?
Heel veel !

Val van de ene verbazing in de andere.
B.Izar
Meer informatie
SubtitleEen oneerlijke strijd van de 0,1 tegen de 99,9%
ISBN9789082700466
Auteur-- Please Select --
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's224