De Epigenetica van ADHD & Glutamaat

Taal
Dutch
Type
Hardback
Uitgever
BrainQ
Author(s) Lucas Flamend
5+ Items Op voorraad
Levertijd 24 uur
€ 29,50
- ADHD is een erfelijke aandoening waaraan je niets kunt veranderen.
- Mensen met ADHD zijn slechts geholpen met geneesmiddelen.

Deze en andere misverstanden worden in dit boek opgehelderd. De auteur gaat hierbij uit van de epigenetica, de wetenschap die de invloed bestudeert van omgevingsfactoren op de werking van onze genen.

Lucas Flamend formuleert ADHD als een eigenschap bij mensen binnen een maatschappij die zelf ADHD-kenmerken vertoont. Kinderen erven hooguit de aanleg voor een bepaalde eigenschap, niet de aandoening. Door veranderingen in levensstijl door te voeren, is het mogelijk ADHD-symptomen voor een groot deel positief te beïnvloeden.

De inhoud van dit boek is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Het omvat onder meer een voedingstappenplan en een praktische handleiding om geneesmiddelen en drugs af te bouwen en herstel te bevorderen.

Een onmisbaar voor hulpverleners en mensen die zich willen verdiepen in de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Lucas Flamend is HBO bachelor verpleegkundige, orthomoleculair en epigenetisch therapeut, EEG-analist, ADHD-ervaringsdeskundige en oprichter van het BrainQ-instituut. Hij is 20 jaar actief in het analyseren en behandelen van ADHD-symptomen volgens de dynamiek van oorzaak en gevolg.
Meer informatie
ISBN9789082922110
AuteurLucas Flamend
TypeHardback
TaalDutch
Pagina's320
UitgeverBrainQ