De Akasha-ervaring

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Pim van Lommel
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 32,50
In De Akasha-ervaring komen twintig deskundigen op het terrein van o.a. de psychiatrie, natuurkunde en filosofie aan het woord over hun ervaring en interactie met het kosmisch geheugenveld.

Het gevoel dat we onderling en met het universum verbonden zijn is niet nieuw. Traditionele volkeren waren zich bewust van immateriële connecties en ze maakten deel uit van hun dagelijks leven. De moderne wetenschap ontkent deze connecties en gelooft alleen in dat wat zichtbaar is of wetenschappelijk bewezen. Twintig vooraanstaande deskundigen op het terrein van psychiatrie, natuurkunde, filosofie, antropologie, bijna-doodervaring en spiritualiteit vertellen over hun ervaring en interactie met het kosmisch geheugenveld. Hun ervaringen worden nu ondersteund en bewezen door nieuw wetenschappelijk onderzoek, waaruit blijkt dat er een kosmisch geheugenveld is dat alle informatie bevat uit verleden, heden en toekomst. Op dit moment neemt de frequentie en sterkte van deze Akasha-ervaringen toe. Ze zijn onderdeel van een grootschalige evolutie van het menselijke bewustzijn. Er is een grootschalige evolutie gaande van het menselijk bewustzijn.

Meer informatie
Subtitlewetenschap van het kosmisch geheugenveld met bijdragen van Jude Currivan, Swami Kriyananda, Alex Gray, Eric Pearl, Pim van Lommel, Stanislav Grof, Edgar Mitchell, Larry Dossey en anderen
ISBN9789020203851
AuteurPim van Lommel
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's276