De 13 Satanische Bloedlijnen - Tetralogie

Taal
Dutch
Type
Hardback
Author(s) Robin de Ruiter
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 32,50
UITGAVE 2020

TETRALOGIE - DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN


Deze bestseller, uitgebracht in meer dan honderd landen, heeft wereldwijd veel teweeg gebracht en is in Frankrijk verboden.


De eerste uitgave van dit boek werd in 1989 in het Spaans in Mexico uitgegeven. Thans is het boek in meer dan honderd landen verkrijgbaar. Het boekte aanmerkelijk succes op alle grote boekenbeurzen, zoals bijvoorbeeld de boekenbeurzen in Frankfurt, Leipzig en de Guadalajara International Book Fair.


In het Nederlands verscheen het boek pas in 2004. Het was het eerste boek in Nederland dat waarschuwt voor een op handen zijnde technocratische werelddictatuur.


In tegenstelling tot ander landen werd het boek in Nederland afgedaan als op hol geslagen fantasieën en flauwekul. Historisch niet aanvaardbaar en misleidende informatie en complottheorieën.


Echter heeft sinds 2020 de tijd het boek ingehaald. Alle gebeurtenissen, problemen, situaties en processen die iedereen sinds 2020 meemaakt worden namelijk in het boek voorzegt.


DAAROM KAN DIT BOEK NIET LANGER ALS COMPLOTTHEORIE WORDEN AFGEDAAN. DE HUIDIGE GEBEURTENISSEN OP HET POLITIEKE WERELDTONEEL HIERIN BESCHREVEN ZIJN NIET ALLEEN OP WONDERBAARLIJKE WIJZE, MAAR OOK VAAK OP SCHRIKBARENDE WIJZE UITGEKOMEN.


Daarnaast is het ook één van de weinige boeken die dieper ingaat op de drijfveren, ideologie van de mensen achter de geplande technocratische werelddictatuur.


Wereldwijd heeft dit boek veel mensen aan het denken gezet. Het is de grondslag geweest van ontwakende inzichten wereldwijd bij ontelbare mensen, over de belangrijkste gebeurtenissen van onze generatie.


COVERTEKST:
De wereld kende nog nooit zoveel oorlogen, revoluties, vluchtelingen en ontheemden. Daarnaast worden we geteisterd door klimaatveranderingen en toename van natuurrampen waardoor grote voedseltekorten zullen ontstaan.
Door de wereldwijde coronacrisis waarin wij ons sinds 2020 bevinden zijn angst en depressies aan de orde van de dag en veel mensen voelen zich door sociale, geestelijke, lichamelijke en emotionele problemen ontmoedigd en terneergeslagen. Velen vragen zich af: 'Waar gaat deze wereld naar toe? Waarheen leidt onze weg? Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?""

We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen, en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. De gehele politieke structuur van deze wereld wordt ondermijnd.

De wereld wordt door heel andere personen geregeerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. De zichtbare wereldleiders zijn niet meer dan marionetten die vanuit een achtergrond gedirigeerd worden.

We worden geregeerd, ons brein wordt gekneed, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waarvan we nog nooit hebben gehoord. In praktisch elke handeling in het dagelijkse leven, of dit nou is binnen de politiek of zakensfeer, in onze sociale omgang of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief kleine groep mensen.

We leven niet langer in een wereld van naties en ideologieën. Er zijn geen naties. Er zijn geen volkeren. De belangrijkste politieke, economische en militaire beslissingen worden ondergraven door globale organisaties die door geen enkele regering of publieke organisatie gecontroleerd of ter verantwoording geroepen worden.

Wij hebben te maken met de opkomst van een nieuwe geopolitieke supernationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op deze planeet. Samen met de machtigste multinationale bedrijven oefenen zij de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap over Planeet Aarde.

Indien wij niet opletten zal het spoedig gedaan zijn met onze vrijheid. Niet alleen met de vrijheid van afzonderlijke volkeren, maar ook met die van het individu.

Een totale integratie van mens en techniek is gepland. Het moment dat deze ontwikkelingen onomkeerbaar zullen worden, wordt de ‘Transitie’ genoemd; er is daarna geen individuele keuzemogelijkheid meer.

We moeten ons zelf de volgende vraag stellen: “wie zitten er uiteindelijk aan de knoppen van dit centraal aangestuurde systeem? Wat voor toekomst staat ons te wachten?”

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die diep in ons eigen leven zullen ingrijpen

Dit boek dient ertoe bij te dragen dat zoveel mogelijk mensen zullen gaan beseffen wat hen in de komende jaren boven het hoofd hangt en waarom. De auteur laat in dit boek niets of niemand onberoerd en toont  aan de hand van talloze feiten de ontluisterende gang van zaken achter de schermen van de wereldpolitiek.
Meer informatie
ISBN9789079680894
AuteurRobin de Ruiter
TypeHardback
TaalDutch
Pagina's469