Basalt en Paramagnetisme

Taal
Dutch
Type
Paperback
Niet op voorraad
€ 999,00

Elektrocultuurtechniek voor een vruchtbare bodem
Verhoog de bodemvruchtbaarheid met paramagnetisch basalt voor gezonde en grotere oogsten

Basalt toevoeging heeft al lange tijd zijn waarde bewezen om de vruchtbaarheid van de bodem te verhogen en
is meestal lokaal en goedkoop te vinden.

Paramagnetisme is een essentiële factor geworden voor elke zichzelf respecterende landbouwkundige op het gebied van landbemesting.
Er is geen tekort aan wetenschappelijke artikelen over dit onderwerp. Het is duidelijk dat we nog veel te ontdekken hebben over alle processen en problemen van deze benadering die rekening houdt met paramagnetisme.
In de elektrocultuurbenadering heeft basalt een belangrijke functie om de paramagnetische krachten van de bodem te verhogen, wat de vruchtbaarheid, microbiologie en regenwormactiviteit verbetert.

Er worden meerdere toepassingsvoorbeelden gedemonstreerd met belangrijke ondersteunende resultaten.
Deze technieken zijn eenvoudig uit te voeren en toe te passen, wat ze een onmiskenbaar voordeel geeft voor snelle adoptie door een groot aantal boeren.

In een tijd waarin de uitdagingen van bemesting voor grote problemen zorgen, is deze kennis essentieel om concrete oplossingen te vinden en te implementeren.

Het is een boek dat elke boer zou moeten kennen om de beste beslissingen te kunnen nemen op het gebied van duurzame bemisting. Basalt is een weinig gekende maar zeer effectieve manier om de vruchtbaarheid van de bodems duurzaam te verbeteren, met als resultaat gezondere teelten, grotere en kwalitatieve oogsten.

Yannick Van Doorne
Landbouw ingenieur, gespecialiseerd in elektrocultuur.

Meer informatie
SubtitleElektrocultuur
ISBN9782494659100
AuteurYannick Van Doorne
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's80