Anatomie en fysiologie - 5e druk inclusief Online

Taal
Dutch
Type
Paperback
Uitgever
ThiemeMeulenhoff
Author(s) Gregoire
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 99,50

Inleiding in de Anatomie/Fysiologie van de mens is grondig herzien en de titel is vereenvoudigd tot Anatomie en fysiologie van de mens.

Het boek presenteert de basiskennis van anatomie en fysiologie op overzichtelijke, pakkende wijze. In de leerstof wordt uitgegaan van de mens-als-totaliteit (lichamelijk, verstandelijk, sociaal). De informatie die wordt gegeven is erop gericht om meer inzicht te verkrijgen in de mens als totaliteit. De tien te onderscheiden orgaanstelsels van de mens vinden in deze totaliteit een logische plaats; in module 1 worden ze stapsgewijs gepresenteerd, in module 2 worden ze n voor n uitvoerig besproken en in module 3 staat de ontwikkeling centraal.
Het taalgebruik is sinds 1990 veranderd en we leven veel meer dan toen in een beeldcultuur. Daarom is het taalgebruik toegankelijker gemaakt, is het gebruik van Latijnse namen consistent doorgevoerd, zijn alle illustraties speciaal voor deze uitgave getekend en zijn voorin het boek overzichtsplaten van de belangrijkste stelsels opgenomen.

Meer informatie
ISBN9789006435450
AuteurGregoire
EAN9789006435450
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's520
UitgeverThiemeMeulenhoff