Alcyone, of het vertekende zelf-beeld van de mens

Taal
Dutch
Type
Paperback
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 21,00
Het heeft zijn symbolische betekenis voor de gehele mensheid dat Alcyone, de grote Zon in het sterrenbeeld van de Plejaden, rond de eeuwwisseling overging van het teken Stier naar Tweelingen. Om de mensheid te tonen wat het wérkelijke karakter van een belangwekkende Ster als Alcyone is, en wat haar symbolische betekenis is voor de mens van nu, heeft Christiane Beerlandt zich opengesteld voor de pure 'taal' van deze ster.

Het eerste deel van dit boek beschrijft het algemene karakter van Alcyone als spiegel voor de mens. Wat heeft een Ster als Alcyone aan ons, mensen, te vertellen? Wat is haar psyche, haar karakter, wat straalt zij uit?

In een tweede gedeelte wordt de betekenis voor heel de mensheid van de overgang van Alcyone naar het teken Tweelingen beschreven.

Het derde, grootste deel, omschrijft de symboliek van Alcyone in relatie tot de Twaalf Principes.

Een speciale aandacht vragen: het Huis van je geboorte-horoscoop waarin Alcyone staat, en de planeten waarmee zij een aspect vormt. Het laatste deel van het boek geeft hierover uitgebreide informatie. Je hoeft hiervoor geen kennis van astrologie te hebben.

Dit boek is als een handleiding voor hen die via inzicht en uitzuivering tot oorspronkelijkheid van hun IK wensen te komen.

De ervaring heeft ondertussen uitgewezen dat dit boek van onschatbare waarde is voor de oplossing van fundamentele psychologische problematieken.
Meer informatie
Subtitlehuis van zuivering
ISBN9789075849332
Auteur-- Please Select --
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's252