Winkelwagen - € 0,00 (0 items)

The Vital Approach Map of Homeopathic Families

Anne Vervarcke

Nieuw

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1 – 3 dagen

Overzicht

In de homeopathie noemen we iedere groep middelen, die affiniteit of verbinding met elkaar heeft ‘Familie’; niet alleen omdat dit sympathieker en toegankelijker klinkt dan de wetenschappelijke namen maar ook om niet in oeverloze discussies te verzeilen over de gebruikte taxonomie. Homeopathie heeft bovendien voor het vak specifieke ‘Families’, zoals de Drugmiddelen, de Nosoden of de Parasieten.

De Map geeft een overzicht van hoe die Families zich verhouden tot elkaar en hoe men dus bij de analyse in één oogopslag kan zien welke in aanmerking komen bij de analyse van een case.
De linkerzijde bevat de 2de Dimensie-families, de rechterzijde de 3de Dimensie-families. De 7 horizontale onderverdelingen, ons vertrouwd van het Periodiek Systeem, duiden aan waar welke Familie zich bevindt. Die horizontale en verticale verdeling, waarin de essentiële kenmerken staan, helpen al tijdens de anamnese de Familie te bepalen. Dat maakt de zoekstrategie naar het middel voor de patiënt snel en eenvoudig.

Op de buitenkant staat meer gedetailleerde informatie over minder gekende Families zoals de Weekdieren (Molluscs), Insekten, (Insects), Edelstenen (Gems), Bacteriën (Bacteria), Sarcoden en zo meer.

Meer informatie over het gebruik is te vinden op http://annevervarcke.thewhiteroom.be/2017/12/12/the-map-with-all-homeopathic-groups/

De Map is uitgevoerd in A3 formaat, vierkleurendruk op stevig gelamineerd papier.

Productinformatie

Taal Engels
Binding Pamphlet
Book Author(s) Anne Vervarcke