Instituut voor E.E.N.®

Instituut voor E.E.N.®

Het Instituut staat voor een kwalitatief hoogwaardig leerproces voor studenten die zich willen bekwamen conform HBO-niveau in het Hoger Energetisch Natuurgeneeskundig onderwijs. De onderwijsvisie levert een belangrijke bijdrage aan het profiel van het Instituut en is een nadere inkleuring van de algemene onderwijsdoelstelling.

Het onderwijsaanbod van het Instituut bestaat uit deeltijdopleidingen die modulair worden gegeven en die zowel als dag- als avondonderwijs worden aangeboden. Dit zijn de Registeropleiding E.E.N.® therapeut en de Registeropleidingen Medische en Psychosociale Basiskennis. Daarnaast zijn er diverse vrije modules die conform HBO-niveau worden aangeboden en als bijscholing kunnen worden gevolgd.

De opleiding tot E.E.N.® therapeut is multidisciplinair en is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie. De studenten en hun onderwijsloopbaan staan centraal in instroom, doorstroom en uitstroom. Alle scholing die wordt aangeboden is geaccrediteerd door de SNRO en KTNO.

De kwaliteit en maatschappelijke relevantie staan hoog in het vaandel. Het Instituut richt zich daarbij op de levensloop van kinderen, jeugdigen en volwassenen, er is veel aandacht voor de biologische en psychosociale ontwikkeling.

5 Items

Aflopend sorteren
per pagina